Logo
 

Intrare cont

Cautare rapida


cautare avansata

Ultimii colegi

del

del

angicaa

angicaa

AdiLupean

AdiLupean

Petra

Petra

iulia0206

iulia0206

lucimct

lucimct

Statistici

4683Membri:

2434Fete:

2249Baieti:

25051Mesaje:

1912Apartamente:

4082Camere:

332CdCGasiti:
T4T -Ce? Cum? Cand?

T4T este prescurtarea de la "Training for Trainers of Young European Citizens", cu alte cuvinte: un curs care isi propune sa formeze traineri. Transferul de cunostinte de la trainer la trainer se va realiza in perioada 20-30 iulie, la Sinaia, unde echipa AEGEE Bucuresti va organiza acest eveniment pentru 23 de participanti, membri ai diferitelor organizatii non-guvernamentale europene.

Cum, nu ati auzit de AEGEE Bucuresti? AEGEE este "Asociatia Studentilor Europeni", organizatie non-guvernamentala, si, dupa cum ii spune si numele, studenteasca, la nivel european. Iar ramura ei bucuresteana este mandra organizatoare a acestui proiect.

Obiective? T4T isi propune sa stea la baza unor inovatoare cursuri de formare la nivel national sau international planuite, organizate si implementate de catre actualii participanti, viitori traineri. Aceste proiecte nu numai ca vor demonstra importanta si beneficiile trainigurilor in organizatiile de tineret, dar isi propun, de asemenea, sa faciliteze colaborarea intre tinerii reprezentand diverse organizatii europene.

Vreun grup tinta? Proiectul se adreseaza lucratorilor de tineret din cele mai active organizatii non-guvernamentale din Europa. Acestia vor participa, timp de 10 zile, la sesiuni intensive de training, parcurgand de la informatii elementare despre training, la studii de caz si planificarea unor viitoare cursuri de formare.

Rezultatele cursului vor fi prezentate la nivel european si, cu implicarea necesara, vor avea rasunet si in plan practic. Alte intrebari?

Partener principal: European Comission Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene.

Aceasta publicatie (comunicare) reflecta numai punctul de vedere al autorului si Comisia nu este responsabila pentru eventuala utilizare a informatiilor pe care le contine.

Partener institutional: Ministerul Culturii si Cultelor

Partener: Nestle Parteneri media: cariereonline.ro, colegdecamera.ro, dordeduca.ro, Metropotam, Radio ONG , Student MAX, studentie.ro.

Sursa: AEGEE

« Inapoi la Stiri

Un coleg

caisa

Zamfira Cosm..

Judet: Harghita

Apartament: Nu

caisa

O colega

mng.jolie

iulia jolie

Judet: Bucuresti

Apartament: Da

mng.jolie
Index Cauta Inregistrare Despre Contact Termeni de utilizare

Copyright © 2005-2008 ColegDeCamera.ro Toate drepturile rezervate.

 


Parteneri:Administrare flota auto | Free Fleet Management Software | Consomo |