Logo
 

Intrare cont

Cautare rapida


cautare avansata

Ultimii colegi

del

del

angicaa

angicaa

AdiLupean

AdiLupean

Petra

Petra

iulia0206

iulia0206

lucimct

lucimct

Statistici

4683Membri:

2434Fete:

2249Baieti:

25051Mesaje:

1912Apartamente:

4082Camere:

332CdCGasiti:
QUEST-iunea BUCURESTI continua povestea!

AEGEE Bucuresti isi propune sa readuca aventura printre activitatile studentilor cu o noua provocare. QUEST-iunea BUCURESTI 2 reprezinta o noua oportunitate pentru a realiza o incursiune in trecutul capitalei. Participantii, in calitate de ”detectivi” vor descifra enigmele orasului si vor descoperi „Micul Paris” in Bucurestiul de astazi. Proiectul ofera asadar o imbinare armonioasa intre misterele trecutului si frumusetile prezentului.


Prima editie a proiectului QUEST-iunea BUCURESTI a reprezentat o reusita. Nu spunem noi asta, au spus-o chiar participantii. Aproximativ 40 de studenti din diverse facultati bucurestene au acceptat provocarea noastră de a redescoperi Bucurestiul, de a privi dincolo de ceea ce orasul lasa sa se vada. Ca urmare, AEGEE Bucuresti isi propune sa continue povestea.


In week-endul 22-23 noiembrie 2008 alte 10 echipe, fiecare a cate patru membri vor descoperi secretele pe care Bucurestiul le pazeste cu grija. In spatele griului monoton, sub straturi de praf si pe alei inguste se afla ceva minunat ce asteapta sa fie descoperit.


AEGEE Bucuresti te îndeamna sa iesi din monotonie si sa incerci lucruri noi! Ai doar doua zile sa cutreieri orasul si sa-i descoperi povestea in drumul spre marele premiu. Intra pe www.aegee-bucuresti.ro/qb, completeaza formularul de aplicatie pana pe 15 noiembrie si pregateste-te sa traiesti cea mai palpitanta incursiune in trecutul nespus al Bucurestiului.


Bucurestiul nu poate afla povestea ta, dar tu o poti afla pe a sa!

Sursa: AEGEE

« Inapoi la Stiri

Un coleg

florinn

ivana florin

Judet: Bucuresti

Apartament: Nu

florinn

O colega

adriana84

adriana q

Judet: Bucuresti

Apartament: Da

adriana84
Index Cauta Inregistrare Despre Contact Termeni de utilizare

Copyright © 2005-2008 ColegDeCamera.ro Toate drepturile rezervate.

 


Parteneri:Administrare flota auto | Free Fleet Management Software | Consomo |