Logo
 

Intrare cont

Cautare rapida


cautare avansata

Ultimii colegi

del

del

angicaa

angicaa

AdiLupean

AdiLupean

Petra

Petra

iulia0206

iulia0206

lucimct

lucimct

Statistici

4683Membri:

2434Fete:

2249Baieti:

25051Mesaje:

1912Apartamente:

4082Camere:

332CdCGasiti:
Să vorbim despre comunicare… sau doar să comunicăm

Sub deviza “Comunic, deci exist”, AEGEE București relansează YnterACT, un proiect care pune accentul pe comunicare creativă, interpersonală și pe modalitățile prin care îți poți îmbunătăți aceste două abilități. Dacă îți lipsește curajul, relaxarea în exprimare, acuratețea mesajului, dacă nu reușești să îi înțelegi pe ceilalți și să te faci înțeles, dacă simți că mesajul pe care îl transmiți este ambiguu, atunci „îți dăm cuvântul”!


AEGEE București va organiza în perioada 2008-2009 două module de formare pe comunicare bazate pe metodele specifice educației non-formale. Primul modul se va desfășura în București, de-a lungul a patru săptămâni, în perioada noiembrie 2008 – ianuarie 2009. În cadrul acestui modul vor fi abordate temele: elemente de bază ale comunicării, situații de comunicare interpersonală, creativitate în comunicare, dezvoltare a abilităților de comunicare. Pe baza rezultatelor evaluării primului modul, va fi elaborat cel de-al doilea, în perioada martie-mai 2009. Se așteaptă ca, printr-un grad înalt de interactivitate, cei 25 de participanți să învețe să colaboreze în procesul dezvoltării personale.

Proiectul pilot a avut loc între anii 2005-2007 și s-a ocupat de promovarea metodelor alternative de educație în domeniul comunicării: dezbateri, teatru-forum, jocuri de gândire laterală sau de comunicare interculturală, reunind, în cadrul acestor activități, peste 1500 de tineri.

Modulele vor fi conduse de doi traineri cu experiență în formarea tinerilor, atât în România, cât și în străinătate, unul dintre ei fiind certificat de către Ministerul Educației și Cercetării, iar celălalt având studii universitare de specialitate în domeniu.

Așa că dacă dorești să îți îmbunătățești capacitatățile de interacțiune și să te exprimi mai relaxat, te așteptăm să vorbim despre comunicare și să comunicăm! Tot ce trebuie să faci este să dai un mail la adresa: ynteract@aegee-bucuresti.ro.

Sursa: AEGEE

« Inapoi la Stiri

Un coleg

kamen

Nistor Dorin

Judet: Giurgiu

Apartament: Da

kamen

O colega

Coryna_M

MANEA CORINA

Judet: Prahova

Apartament: Nu

Coryna_M
Index Cauta Inregistrare Despre Contact Termeni de utilizare

Copyright © 2005-2008 ColegDeCamera.ro Toate drepturile rezervate.

 


Parteneri:Administrare flota auto | Free Fleet Management Software | Consomo |