Logo
 

Intrare cont

Cautare rapida


cautare avansata

Ultimii colegi

del

del

angicaa

angicaa

AdiLupean

AdiLupean

Petra

Petra

iulia0206

iulia0206

lucimct

lucimct

Statistici

4683Membri:

2434Fete:

2249Baieti:

25051Mesaje:

1912Apartamente:

4082Camere:

332CdCGasiti:
Y VOTE for your FUTURE

TINERII IAU ATITUDINE ŞI VOTEAZĂ INFORMAT

PENTRU ALEGERILE EUROPARLAMENTARE DIN IUNIE 2009

Este un lucru din pacate evident ca tinerii manifestă un grad ridicat de ignoranță şi dezinteres față de viața politică, atât la nivel local, cât mai ales la nivel european, cât şi față de structurile şi funcționarea instituțiilor europene.


Prin urmare, AEGEE Bucuresti si-a propus sa selectioneze 30 de participanti, care prin sesiuni de informare sa constientizeze importanța deciziilor luate la nivelul Parlamentului European şi astfel, sa devina mai motivati in a participa la alegeri.


Proiectul va cuprinde un număr de seminarii,dezbateri si workshopuri interactive in cursul carora cei prezenti vor adresa întrebări moderatorilor – cunoscători ai politicii externe şi ai mediului diplomatic, pe teme ce vor trezi- speram noi, interesul tinerilor. Y VOTE for your FUTUREeste un eveniment local în contextul Y Vote 2009, organizat de AEGEE Bucuresti pentru tinerii din capitala cu scopul motivării şi informării acestora în legatură cu alegerile europarlamentare ce vor avea loc în România pe 7 Iunie 2009.


Acesta se va desfasura in perioada 9-10 mai si va include o serie de seminarii, workshopuri, şi dezbateri pe tema structurii UE şi a Parlamentului European, dar şi pe subiecte ce îi interesează în mod direct pe tineri, cum ar fi politica de tineret a UE, oportunitățile de voluntariat şi/sau angajare la nivelul structurilor europene şi altele. Desigur, felul in care vor decurge discutiile si ce subiecte vor fi atinse depinde de moderatorii discutiilor cat si de publicul- asistent. De aceea, cautam tineri activi si entuziasti care sa antreneze dezbateriile si sa vina cu propuneri cat mai viabile.


[Y VOTE 2009 este campanie europeană extinsă, organizată la nivelul AEGEE Europe ce încurajează prin dezbateri publice, workshopuri tematice, conferințe, participarea activă a tinerilor la alegerile pentru Parlamentul European din 4 - 7 iunie 2009. Campania se derulează pe parcursul mai multor luni si cuprinde practic toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene.]


Parteneri media: studentie.ro, dordeduca.ro, bizCampus.ro, colegdecamera.ro, metropotam.ro

Sursa: AEGEE

« Inapoi la Stiri

Un coleg

chico

Costi Costi

Judet: Bucuresti

Apartament: Nu

chico

O colega

brenda

BOBOC BRENDA

Judet: Bucuresti

Apartament: Nu

brenda
Index Cauta Inregistrare Despre Contact Termeni de utilizare

Copyright © 2005-2008 ColegDeCamera.ro Toate drepturile rezervate.

 


Parteneri:Administrare flota auto | Free Fleet Management Software | Consomo |